Kapcsolat


Mobil: +36-70/382-7289

E-mail: fitowavekft@gmail.com

Nyitva tartás

Bejelentkezés alapján!

Hétfő: 8.00 - 18.00
Kedd:  8.00 - 18.00
Szerda: 8.00 - 18.00
Csütörtök: 8.00-13.00
Péntek: 8.00 - 12.00

EGÉSZSÉGKÁRTYA ELFOGADÓHELY!

A sejtektől a Világegyetemig

2010.04.26.

A sejtektől a Világegyetemig

Az emberi fizikum több rétegű. Minden réteg magában foglal egy újabb réteget és ennek a rétegzésnek még sejtszinten túl sincs vége, hiszen elmondhatjuk, hogy maga a test nem más, mint energia.

 

 

Ha alulról építkezve nézzük a legnagyobb rétegeit ennek a sok körből álló rendszernek, akkor elmondhatjuk, hogy maga az energia sejtekbe formálja magát, a sejtek szervekbe, a szervek testrészekbe-testrendszerekbe, s ezek a testrészek-testrendszerek egy egész testbe, majd a test egy testmezőbe, amit körülölel a tudat, mint ezt a rendszert irányító főkapitány.

A testmező az a kommunikációs csatorna (műszerfal), amin keresztül a tudat (pilóta) az információit eljuttatja a testhez (motor). Bárhol is van a probléma, akár a tudati állapotban, akár a testmező információ átvivő rendszerében, akár magában a testben, a testbe bevitt közvetlen információ minden szintre hat a sejtszinttől kezdve egészen a tudat, más egyéb tényezőkkel való összekapcsolódásáig.

Elmondhatjuk ugyanis, hogy a rétegzés nem áll meg a nagy halmaznál, a tudatnál, hiszen egy egyéni emberi tudat más egyéb halmazok része is - például mindenki egy nemzethez tartozónak érzi magát, mindannyian rendelkezünk össz emberi tudattal és részei vagyunk így, mint emberiség a környezetünk átfogó tudatának, kölcsönösen hatunk egymásra a Földdel, más élőlényekkel, sőt magával a Világegyetemmel is.

vissza