Kapcsolat


Mobil: +36-70/382-7289

E-mail: fitowavekft@gmail.com

Nyitva tartás

Bejelentkezés alapján!

Hétfő: 8.00 - 18.00
Kedd:  8.00 - 18.00
Szerda: 8.00 - 18.00
Csütörtök: 8.00-13.00
Péntek: 8.00 - 12.00

EGÉSZSÉGKÁRTYA ELFOGADÓHELY!

Bélflóra váltó program

2018.05.23.

A túlszaporodott mikroorganizmus kolónia a belekben beláthatóan sok gondot okoz.A puffadás, csikarás, székletproblémák a legjellemzőbb tünetek. Mindemellett számos egyéb egészségromlás is bekövetkezik, amelyek az intenzív béltünetek mellett jó ideig észrevétlenek maradhatnak. Ilyenek pl. gyulladásos folyamatok az erekben, légutakban, húgyutakban, prosztatában.

A Sunrider termékei között megtaláljuk azokat a termékeket is, amelyek rendszeres használatával az egészséges bélflóra könnyen újraépíthető, és megtartható. A bélflóra helyreállítás eredményeként a szervezetben megbújó gócok felszámolása, a gyulladásos folyamatok megszűntetése, a túl aktív immunfolyamatok lecsendesítése, - és még sok egyéb folyamat kiegyensúlyozott működése -, újra sokkal könnyebbé válik a szervezet számára.

Felhasznált termékek:

  • Fürtös - Bogyós gyümölcsmosó
  • Calli, Fortune Delight és Sunny Dew-ból (stevia) készült ital
  • Vitashake vagy Vitadophilus + Fibertone

Alkalmazásuk nagyon egyszerű!

  • Este lefekvés előtt 10 csepp Fürtös - Bogyós gyümölcsmosót egy kortynyi teával lenyelünk, majd 1-2 dl teát iszunk, és lefekszünk aludni, azaz erre már nem fogyasztunk semmilyen ételt, vagy italt.
  • Reggel 1 zacskó VitaShake-et eszünk a nekünk leginkább kellemes módon. Elkeverhetjük Calliban, Fortune Delightban, turmixolhatjuk gyümölccsel, zöldségekkel, ízesíthetjük néhány csepp SunnyDew-val. Ebben az esetben nem ajánlott tehéntejjel keverni. Vitadophilus + Fibertone esetén: 1 zacskó Vitadophilust + 2 kapszula Fibertone-t kell éhgyomorra elfogyasztani.
  • A program 1-2 hétig, vagy pl. Helicobacter Pilory fertőzés esetén akár 4-5 hétig is folytatható folyamatosan. Néhány hét szünet után igény szerint újra kezdhető a program, hiszen „túlélő bacik” mindig vannak.

 

A stabil eredmény eléréséhez természetesen a korábban, vagy következményesen sérült funkciókat is érdemes feltáplálni, azaz a funkcionális élelmiszerek használata javasolt a bélflóra váltó program mellett.

 

Alapszabálya táptalaj minősége (azaz a szervezetünk működési állapota, gyulladások, sérülések, allergia, immunreakciók) meghatározza, hogy milyen mikroflóra alakulhat ki az adott környezetben, szervezetben, szövetben. Pl. az Assimilaid segíti az emésztésben a szabályozás helyreállítását, de szükség lehet az immunrendszer (Alpha20C használata), vagy a hormonrendszer működésének stabilizálására is Prime Again-nel. Nagyfokú nyálkásodás esetén a Conco használatára, továbbá a keringés gyengesége esetén a Lifestream segíti a sérült területek oxigénellátásának növelését. Ez utóbbit erősíti magas klorofill tartalmával az Evergreen.Láthatjuk, hogy sokféle irányból támogatható a folyamat. Lényeges, hogy mindenki a saját aktuális állapota szerint egészítse ki a „kúrát”.

 

vissza