Kapcsolat


Mobil: +36-70/382-7289

E-mail: fitowavekft@gmail.com

Nyitva tartás

Bejelentkezés alapján!

Hétfő: 8.00 - 18.00
Kedd:  8.00 - 18.00
Szerda: 8.00 - 18.00
Csütörtök: 8.00-13.00
Péntek: 8.00 - 12.00

EGÉSZSÉGKÁRTYA ELFOGADÓHELY!

Határrétegvíz 1. rész

2012.09.10.

Sz. E. Posztnov professzornak, a műszaki tudományok kandidátusának, a hidrodinamika tudósának felfedezéséről szóló jelen tájékoztató megismerteti Önt a víz biofizikai tulajdonságainak rejtelmeivel. Ismerkedjen meg az un. határrétegvíznek az élő szervezetekre gyakorolt döbbenetes hatásával, a feltaláló által javasolt gyorsabb fizioterápiás rehabilitációs eljárásokkal és hatékonyabb gyógyítási módszerekkel.

Találmányának lényege az a felismerés, hogy a szervezetünkben található belső „víz” (plazma, intra- és intercelluláris folyadék, stb.) igen hasonló fizikai tulajdonságokkal bír, mint – a tudósok által évtizedek óta jólismert és kutatott – határrétegvíz. Viszont a világon egyedülálló módon neki sikerült kivonni és tartósítani ezt a szinte fantasztikus biológiai hatásspektrummal bíró szert. Posztnov professzor felénk szokatlan nagyságrendű tudományos kutatói háttérkapacitással vitte végbe elméletének gyakorlati megvalósítását. Az eredmények magukért beszélnek. A folyadékok és gázok mechanikájának egyik alapvető területével, a „Határrétegvíz elmélet”-tel kapcsolatos kutatási eredményekből kiindulva áttért a biológiára, majd az orvostudományra.Mindenekelőtt szögezzük le: ez a víz semmi esetre sem gyógyszer a szó hagyományos értelmében.A határrétegvíz nem gyógyít, hanem olyan, az ideális belső „vizes” környezethez hasonló állapotot hoz létre, amelyben a szervezet mintegy erőre kapva kifejtheti bámulatra méltó öngyógyító képességeit.

Alapvető „terápiás” hatásai közül néhány:

• sejtszintű  immunszabályozó hatás,

• humorális immunrendszer szabályozó,

• kifejezett antivirális hatás,

• az idegrostok vezetőképességének helyreállítása,

• igen erős méregtelenítő hatás,

• a sejtmagvak és az eritrociták negatív töltésének helyreállítása,

• a krónikus kimerültség tünetegyüttes és az alvászavarok hatékony kezelése, ill. az anyagcserezavarok helyreállítása.

Miután megváltozott fizikai tulajdonságokkal bíró vízről van szó, felhasználási lehetőségei rendkívül szélesek. Sejt- és szövettenyészeteken, majd laboratóriumi állatokon, ill. főemlősökön, és később, miután abszolút veszélytelensége világossá vált, önkénteseken vizsgálták az élő szervezetre gyakorolt hatásait. A kísérleteket végző kutatók az egyik ámulatból a másikba estek.

vissza