Kapcsolat


Mobil: +36-70/382-7289

E-mail: fitowavekft@gmail.com

Nyitva tartás

Bejelentkezés alapján!

Hétfő: 8.00 - 18.00
Kedd:  8.00 - 18.00
Szerda: 8.00 - 18.00
Csütörtök: 8.00-13.00
Péntek: 8.00 - 12.00

EGÉSZSÉGKÁRTYA ELFOGADÓHELY!

Határrétegvíz 2. rész

2012.09.09.

A tudományos kutatásokban részt vevő szakemberek véleménye szerint a határrétegvíz jelenség további vizsgálata kulcsként szolgálhat egy sor fontos feladat megoldásához a betegségek széles spektrumának megelőzésében és gyógyításában.

 Ez az egészen optimista következtetés a kutatások során szerzett hatalmas kísérleti anyagra alapozva született, ugyanis a felhalmozódott tapasztalatok új irányt szabhatnak a gyógyászati és biológiai technológiák fejlődésének. Annál is inkább, hiszen a kapott eredmények nem csak hogy nem kérdőjelezik meg a jelenleg rendelkezésre álló orvosságok és gyógyszerek arzenáljának szerepét, hanem épp ellenkezőleg, javasolják azok felhasználását. A határrétegvíz ugyanis nagyszerűen együttműködik az orvosságokkal és gyógyszerekkel, lehetővé téve a gyógyulási folyamat felgyorsulását, sőt, az idült, krónikus betegségekből való kilábalást is. Legyenek ezek krónikus szervi elváltozások, anyagcserebetegségek, „civilizációs” ártalmak, allergia, irritáció, idült fertőzések, egyebek.

Ismételten leszögezzük: a  határrétegvíz nem gyógyszer, nem orvosság. Az élő szervezetben lévő folyadékhoz igen hasonló fizikai tulajdonságokkal bíró víz. Az élő szervezetbe minimális mennyiségben bejuttatva azonban elképesztő folyamatot indít be.

Tudományosabban fogalmazva, a határrétegvíz fizikai tulajdonságai, vagyis a vízé, mely az élő szervezet belső folyadékának alapját képezi, magának az élő organizmusnak a létezését teszi lehetővé. A határrétegvíz fizikai tulajdonságait befolyásolva a szervezetnek lehetősége nyílik akadályozni vagy lehetővé tenni ilyen vagy olyan biokémiai folyamatot. Az élő szervezet belső folyadékának fizikai tulajdonságai ugyanis aktívan befolyásolhatóak. Az élő szervezet belső folyadéka fizikai tulajdonságainak állapota határozza meg a redox reakciók mennyiségi és minőségi szintjét, amiből a szervezet energiáit nyeri. Az élő szervezet belső folyadéka fizikai tulajdonságainak helyreállításával visszaállíthatjuk annak energetikai egyensúlyát. Ezáltal megadjuk a szervezet számára annak lehetőségét, hogy annyi energiát termeljen, amennyire saját életfenntartó, gyógyító és regeneráló folyamatainak fenntartására szüksége van.Energetikai egyensúlyának helyreállítása következtében a szervezet gyorsabban regenerálhatja sérüléseit, melyek életfolyamatai szükségszerű velejárói a sejtjeiben, szerveiben, stb. Ennek köszönhetően a szervezet létrehozhatja felületükön a „szabályszerű” fizikai tulajdonságokkal rendelkező határréteget. Ily módon létrejön az a kör, melyben egy szervben bekövetkező zavar ─ pl. egy sejtcsoport mutációja miatt ─ az azokat körülvevő határvíz fizikai tulajdonságainak megváltozását eredményezi. Ez pedig az adott szerv működésének hatékonyságát csökkenti, sőt, energetikai tartalékait, valamint regenerációs folyamatait is, ami akadályozza a helyi zavarok gyors és hatékony leküzdését. Ezt a folyamatot legjobban a daganatok kifejlődése mutatja be. Köztudott tény pl., hogy szervezetünkben folyamatosan keletkeznek elrákosodásra hajlamos sejtek, ezeket azonban immunvédekező rendszerünk azonnal felismeri és elpusztítja. Ha azonban bármilyen okból – stressz, kimerültség, életmódbeli hiányosságok, nem megfelelő táplálkozás, környezeti ártalmak, stb. – „megroggyan” egészségünk állapota, csökken immunvédettségünk, a rosszindulatú sejteket nincs, ami elpusztítja. A határrétegvíz ezt a védekezőképességet állítja helyre. A kísérletek során tapasztalt vírusellenes hatása sem úgy mutatkozik meg, hogy elpusztítja a vírusokat, hanem az immunrendszert „tunningolja” fel, így az sokkal eredményesebben küzd meg a fertőző ágenssel.Ha és amennyiben szervezetünk rendelkezik kielégítő tartalékokkal, és csak napjaink halmozott negatív hatásaitól szenved, alkalmazása során úgy működik, mint egy igen hatékony tisztító-méregtelenítő-fiatalító kúra.

vissza