Kapcsolat


Mobil: +36-70/382-7289

E-mail: fitowavekft@gmail.com

Nyitva tartás

Bejelentkezés alapján!

Hétfő: 8.00 - 18.00
Kedd:  8.00 - 18.00
Szerda: 8.00 - 18.00
Csütörtök: 8.00-13.00
Péntek: 8.00 - 12.00

EGÉSZSÉGKÁRTYA ELFOGADÓHELY!

Atlasz vélemények

2012.09.25.

Páciensek mondták rólunk:

Kedves Doktornő!

 

Lassan fél éve, hogy megcsinálta az atlasz kezelést nekem, így gondoltam írok egy kicsit a tapasztalataimról és arról hogy mennyire köszönöm, hogy 'megtapasztalhattam' őket. :) 

Mielőtt helyrerakta a csigolyám nagyon sokszor fájt a hátam, nyakam, a szédülés miatt nem tudtam sokáig állni de ugyanakkor egy idő után már se az ülés, se a fekvés nem volt kényelmes. Sport teljesítményem sem volt túl jó, ugyanis már a harmadik felülés után össze-vissza remegtem, valószínűleg az izmok feszessége miatt. De most újra a fiatalok életét élem. köszönhetően Önnek.

Mióta a kezelést elvégezte kitűnően vagyok. Néha még ropog a hátam és ha sokat sétálok fáj a derekam a terhelés miatt de azt kell mondjam, hogy szinte minden panaszom eltűnt, ezek pedig még elviselhetőek, bár érzem rajtuk a hétről-hétre való változást. (nem ropog már annyit, nem fáj már annyit a derekam) Újra sportolok és bár néha a hátam fáj az izomláz miatt, de ennyi baj legyen. (: Anyukámnak pedig mondtam, hogy meggyőződésem hogy az immunrendszeremben és emésztőrendszeremben is helyre tett valamit a kezelés, ugyanis amíg beteg voltam a hátammal elkaptam mindenféle betegségeket szinte halmoztam őket de most már ellenállóbb vagyok és csak éldegélek, nem kell foglalkoznom a betegségekkel. Az emésztőrendszerem pedig - szerintem a stressztől való megszabadulás miatt, ami ugye a  fájdalomtól volt - helyreállt és az elmúlt hónapokban 5-6 kg-mal lettem kevesebb és ezerszer jobban is érzem magam. Végre nem abból áll a napom hogy fekszem az ágyban és nézem a tv-t hanem el merek menni a barátaimmal bulizni és jól érezni magam. Pótfelvételivel jelentkeztem a Kaposvári Egyetemnek egy teljesen új szakára, nemzetközi tanulmányokra és itt végre nem történik meg az ami gimibe sokszor előfordult velem, hogy nem tudom végigülni az órákat a fájdalom miatt, itt inkább élvezem hogy azt tanulhatom amit szeretek jó sok törit és politikát.:) Mindezt pedig nagy részben az atlasz terápiának köszönhetem! :)

 

 Ezer köszönet jár először is anyukámnak, hogy rátalált Önre a neten, de ettől ezerszer nagyobb köszönet, hogy annyi orvos után akiknél jártam valaki végre megtalálta, hogy mi a baj így hát még egyszer ezer köszönet Önnek a kezelés elvégzése miatt, fájdalmaim megszüntetése miatt. Szinte újjászülettem, bár fura volt ezt megtapasztalni 18 évesen... :) 

 

Takács Dóra 

 

vissza