Kapcsolat


Mobil: +36-70/382-7289

E-mail: fitowavekft@gmail.com

Nyitva tartás

Bejelentkezés alapján!

Hétfő: 8.00 - 18.00
Kedd:  8.00 - 18.00
Szerda: 8.00 - 18.00
Csütörtök: 8.00-13.00
Péntek: 8.00 - 12.00

EGÉSZSÉGKÁRTYA ELFOGADÓHELY!

A biorezonanciás terápia és a környezetvédelem

2010.01.31.

A biorezonanciás terápia és a környezetvédelem

A L.I.F.E. diagnosztikai rendszer alkalmazásával elérhető, hogy detektálhatóak legyenek a méreganyagok - akár egyedi toxinokra is - és azok hatásai a vizsgált személyre.
Az MCC-vel a létező legspecifikusabb kezelés hajtható végre, hiszen...

Az ipari szennyezéssel a bioszférába került anyagféleségek elérték a százezres nagyságrendet és gyakorlatilag senki nem ismeri az előlényekre gyakorolt pontos hatásaikat. A biorezonancia diagnosztika (FEDT) és a terápia (BRT) széleskörű felhasználhatóságához hozzátartozik a környezetvédelem is.

A L.I.F.E. diagnosztikai rendszer alkalmazásával elérhető, hogy detektálhatóak legyenek a méreganyagok - akár egyedi toxinokra is - és azok hatásai a vizsgált személyre. Képet alkothatunk a szervezet energetikai viszonyáról az adott méreganyaggal kapcsolatban, de természetesen felmérhetjük az általános állapotát is. A közel 7000 bioinformatikai jelre adott válaszokból a hozzáértő terapeuta segítségével kezelési terv állítható össze.

Ennek eszközei a Mobile CellCom (MCC), a Fractal Lenyo Lux és a Lenyo Mobil nevű készülékek. Az MCC-vel a létező legspecifikusabb kezelés hajtható végre, hiszen a terápia nem más, mint a szervezet saját, gyengén működő jele, amit speciális szűrőn elkülönítve, felerősítve juttat vissza a készülék. A módszert pozitív visszacsatolásnak (pozitív biofeedback) nevezik. A betegség (patológiás) jelét a szűrés és elkülönítés után tükrözött formában juttatja vissza a szervezetbe, ahol így állóhullám és jelkioltás következik be. Ez a negatív visszacsatolás, vagy más néven negatív biofeedback.

A Fractal Lenyo Lux és a Lenyo Mobil azonos elven működik. Gerjesztett külső elektromágneses erőtér létrehozása után a szervezet maga válogatja ki a számára hasznos, az adaptációt elősegítő jeleket. Ezek segítik a felbomlott egyensúly visszaállítását, mellékhatások nélkül.

Megállapítható, hogy ezen eljárások segítségével hatékonyan lehet segíteni azokon, akiknek fogalmuk sincsen, hogy a környezetből milyen káros hatások érték őket.

 

Varga Sándor

Holiszta, Természetgyógyász Tanár

vissza