Kapcsolat


Mobil: +36-70/382-7289

E-mail: fitowavekft@gmail.com

Nyitva tartás

Bejelentkezés alapján!

Hétfő: 8.00 - 18.00
Kedd:  8.00 - 18.00
Szerda: 8.00 - 18.00
Csütörtök: 8.00-13.00
Péntek: 8.00 - 12.00

EGÉSZSÉGKÁRTYA ELFOGADÓHELY!

MCC használatával kapcsolatos orvosi szakvélemény

2009.05.09.

MCC használatával kapcsolatos orvosi szakvélemény

A pécsi Kassa-Med Egészségcentrum 2002 óta működik sikeresen, az azóta szerzett saját tapasztalataim a következőek.
Az MCC hatékonysága számomra és pácienseim számára is teljesen lenyűgöző, a javulás gyors és stabil, minden invasiv beavatkozás és mellékhatás nélküli, biztonságos és kényelmes.

Itt pszichoterápia, életvezetési tanácsadás, masszázs és egyéb kiegészítők mellett legfőképpen a biofizikai orvoslás eszközeit használjuk. Közülük is kiemelkedik az MCC-vel végzett kezelések hatékonysága. A megadott program sémák az andogén jelek felhasználásával egyedi módon, személyre szabottan és aktuálisan a leghatékonyabb kezelést biztosítanak.

A hozzánk forduló páciensek panaszaikat illetően igen változatos képet mutatnak. A legtöbb páciensünk emésztőrendszeri-, ízületi-, immun-, akut- és krónikus gyulladásos megbetegedésekben szenved, allergiás, anyagcsere beteg, illetve hangulatzavarokkal, depresszióval, fóbiákkal és függőséggel küzdő. Eredményességünket az ő elégedettségük jelzi leginkább. Az itt használt beavatkozásaink egyéb, már beállított kezeléseikkel párhuzamosan működtethetők, azok hatékonyságát is fokozzák. Sok esetben tapasztalható, hogy az egyéb kezelésekkel szemben kialakult függőségük csökken vagy megszűnik. Ezek változtatásában mindig együttműködünk az azt elrendelő kezelő orvossal. Kezeléseink azonban önálló módszerként is sikeresen alkalmazhatóak.

Amióta a homeopátiás imprintert is használjuk, azóta kezeléseink még eredményesebbek. A hatás gyors (egy-egy kezelést követően rögtön érzékelhető), a heti egy vagy két alkalommal történő kezeléseknek köszönhetően a pozitív hatás stabilizálódik, a betegek sokkal jobban érzik magukat, panaszaik eltűnnek, teljesítményük növekszik, visszatérhetnek munkájukhoz, tevékenységükhöz.

Az allergia kioltás, a dohányzásról leszoktató protokoll is kedvelt pácienseink között. Biztosan hatékony és a pszichés háttér feltárásával, stabilizálásával, a belső döntés létrehozásának segítségével stabil eredményeket érünk el.

Az MCC hatékonysága számomra és pácienseim számára is teljesen lenyűgöző, a javulás gyors és stabil, minden invasiv beavatkozás és mellékhatás nélküli, biztonságos és kényelmes. Mivel a szervezet rendezett működését önmaga szabályozási rendszerében segíti helyreállni, működését stabilizálni, a kompenzációkat kiiktatni és az adaptációt helyreállítani, gyakorlatilag - és tapasztalataim szerint is - minden funkcionális egyensúlyvesztésben sikeresen alkalmazható.

 

Dr. Pfeifenróth Anna

HKO szakorvos, Klin.Lab.Vizsg. szakorvos

vissza