Kapcsolat


Mobil: +36-70/382-7289

E-mail: fitowavekft@gmail.com

Nyitva tartás

Bejelentkezés alapján!

Hétfő: 8.00 - 18.00
Kedd:  8.00 - 18.00
Szerda: 8.00 - 18.00
Csütörtök: 8.00-13.00
Péntek: 8.00 - 12.00

EGÉSZSÉGKÁRTYA ELFOGADÓHELY!

Biorezonanciás állapotfelmérés

2010.04.13.

Biorezonanciás állapotfelmérés

A L.I.F.E. SYSTEM segítségével a szervezetben mért EM eltérések alapján pontosan meghatározható a jövőben kialakuló kórkép még a tünetek megjelenése előtt. Így konkrét lépéseket tehetünk, hogy a szervezet egyensúlyi állapotát helyreállítsuk, fenntartsuk, megelőzve a betegség kialakulását. Ezzel a módszerrel minden krónikus betegség háttere pontosítható.

A L.I.F.E SYSTEM TM közel 7000 féle elektromosan rögzített mintázatot tartalmaz (néhány perc alatt ennyi kérdésre ad választ a szervezet), ezért sokrétűen célzott tesztelést tudunk végezni.

  • Segítségével meghatározható, hogy adott funkcióban normál, alul vagy fokozott működésről van-e szó. A szervezet válaszadó képességének mérésével információkat kapunk, hogy van-e elég energiája az egészséget fenntartó alkalmazkodáshoz, adaptációhoz.
  • Vizsgálhatjuk külön a szerveket, a tápanyagok szervezeti telítettségét vagy hiányát, hormonokat, enzimek működését, környezeti életvitelből származó káros hatásokat.
  • Meghatározhatjuk, hogy mivel hozható helyre a károsodott működés.
  • Lehetőség van a csakrák kiegyensúlyozására, kezelhetjük az akupunktúrás pontokat.
  • Képet kaphatunk a test meridián rendszerének energetikai állapotáról, a tudatalattiban működő, meghatározó, lényegi érzelmekről.
vissza