Kapcsolat


Mobil: +36-70/382-7289

E-mail: fitowavekft@gmail.com

Nyitva tartás

Bejelentkezés alapján!

Hétfő: 8.00 - 18.00
Kedd:  8.00 - 18.00
Szerda: 8.00 - 18.00
Csütörtök: 8.00-13.00
Péntek: 8.00 - 12.00

EGÉSZSÉGKÁRTYA ELFOGADÓHELY!

Biorezonanciás kezelések

2010.04.13.

Biorezonanciás kezelések

A biorezonancia terápia (BRT), az a visszacsatoláson (biofeedback) alapuló gyógyító eljárás, melyben a szervezetnek vagy valamelyik alkotóelemének saját elektromágneses jelei kerülnek terápiás felhasználásra.
Bár a kezelés közbeni bizsergéseket, az apró, nem fájdalmas szurkálásokat, vagy az esetleges melegséget csak az igazán szenzitív emberek érzik, de jótékony hatását mindenki tapasztalja, aki igénybe veszi.

A BRT-ben a szervezetet egy kibernetikai rendszernek, azaz egy önszabályozó körnek tekintik, amely folyton egy ideális értékhez történő önigazítást, adaptációt végez. Az élő rendszer környezete állandóan változik, ezért van szüksége állandó alkalmazkodásra (adaptációra). Az önszabályozásnak az élettani (vitális) tartalékok szabnak határt.
Az állandó változást és adaptációt jellemzi, hogy sejtjeinkben átlagosan 7000 kémiai reakció megy végbe másodpercenként. Belátható, hogy ezek koordinációja az egyidejű reakciók óriási száma miatt nem történhet kizárólagosan biokémiai szinten. A bioinformatika megközelíthető a belső jelek pontos megfeleltetésével, így ki kellett fejleszteni egy olyan készüléket, amely a szervezet meghatározott alrendszerének biológiai ablakára pontosan beállítható.

A Lenyo készülékcsalád tagjai rugalmas felhasználhatóságukkal tűnnek ki: a rendelői alkalmazás mellett otthoni, munkahelyi, rekreáció alatti használhatóságuk hozzásegíti a felhasználót szövetei regulációs folyamatainak egyszerű és biztonságos stimulálásához.

Mobil CellCom (MCC):

Az MCC napjainkban a legkorszerűbb biorezonancia terápiás készülék. Jelfeldolgozási pontossága egyedülálló, frekvencia (sáv) szélesség tekintetében jobb, mint a korábbi BRT készülékek. Mindez egy felsőbb szintű szűrő rendszerrel és egy újonnan kifejlesztett fázismoduláló technnológiával lehetséges.

Az MCC a kezelt szerv belső információjával dolgozik, amely a legindividálisabb kezelést teszi lehetővé. Speciális többrétegű elektródok segítségével leveszi a szervezet bioinformatikai ellenőrző jeleit és kiszűri a biológiai ablaknak azt az információ tartalmat, ami korrekcióra szorul. A kivezetésen keresztül kibocsájtja a szervezet aktuális állapotának megfelelő szükséges terápiás jeleket.

Többé nem szükséges levetkőzni, ezért a mozgáskorlátozottak és vallásos emberek kezelése is egyszerűbbé válik.

Lenyo Lux:

Speciális igényeket is hatékonyan kielégítő biorezonancis kezelőegység, mely a teljes testfelületen fejti ki hatását. Leggyakoribb felhasználási területei:

 • csontritkulás megelőzése
 • csonttörés utáni rehabilitáció
 • immunrendszer serkentése
 • gyulladásos folyamatok csökkentése
 • heg-kezelés
 • emésztési rendellenességek kezelése
 • méregtelenítés
 • a fizikai és mentáli stressz csökkentése
 • a szövetek és a szervek regenerációjának segítése

Lenyo-Mobil:

Hordozható kivitelű, mindennapos, személyi használatra kialakított készülék. Segít életünk minőségének javításában, napi problémáink kezelésében.

 • tárgyalások, vizsgák alkalmával oldja a stresszt
 • üzleti vacsorán, nagy családi ebédeken segíti az emésztést
 • sportolás, túrázás közben erősíti a csontrendszert
 • hirtelen időjárás-változáskor semlegesíti a frontérzékenységet
 • hosszú utazások alatt segít megőrizni a frissességet, lendületet

 

 

 

vissza