Kapcsolat


Mobil: +36-70/382-7289

E-mail: fitowavekft@gmail.com

Nyitva tartás

Bejelentkezés alapján!

Hétfő: 8.00 - 18.00
Kedd:  8.00 - 18.00
Szerda: 8.00 - 18.00
Csütörtök: 8.00-13.00
Péntek: 8.00 - 12.00

EGÉSZSÉGKÁRTYA ELFOGADÓHELY!

Dohányzásról leszoktatás

2010.04.13.

Dohányzásról leszoktatás

A dohányzás, akárcsak a többi szenvedélybetegség, a szervezetben létrehozott, és állandóan fenntart egy biológiai lenyomatot, az ún. engramot, amely elektromágneses jel. Ez érzelmi és mentális szinten van jelen, tehát a fizikai testnél magasabb szinten, így a hatékony kezeléshez elengedhetetlenül szükséges a páciens szándéka és akarata.

Ennek hiányában hiába történik meg az engram EM jeleinek kioltása az MCC készülék segítségével, a gondolati és érzelmi reakciók bizonyos szintű kontrollja nélkül visszaesés következhet be.

A kezelés elméleti lényege, hogy minden élőlény elektromágneses rezgéseket bocsát ki és fogad be, amelyek az egészségi állapotra vonatkozó információkat hordozzák. Az MCC készülék ezeket a rezgéseket olvassa le. A kóros, diszharmonikus rezgéseket kioltja, a legyengült egészséges rezgéseket pedig felerősíti, majd ezeket a korrigált rezgéseket visszajuttatja a szervezetbe.

A kezelés egyénre szabottan, fájdalommentesen és minden mellékhatás nélkül szünteti meg azokat a dohányzás okozta EM információkat, amelyek a nikotin utáni vágy kialakulásáért és fenntartásáért felelősek. 

vissza